Naujas degustacinis debiutas

Tai, kas reikalauja išmonės ir daug kruopštaus darbo, abejingų nepalieka… Todėl visus Jus kviečiame pasinerti į gero skonio avantiūrą, nes nuo liepos 27 d. debiutuoja naujasis penkių patiekalų degustacinis meniu!

 

Šaltas užkandis
  • Rūkyto ešerio triufeliai ir džiovintų
    spanguolių bei švelnaus sūrio duetas
Karštas užkandis
  • „Sraigės darže“ – lietuviško ūkio sraigės,
    gardintos keptų ridikėlių salotomis ir juodos
    duonos trupiniais
Sriuba
  • Šalta kreminė avokadų sriuba ir agurkų
    drebučiai
Pagrindinis patiekalas
  • Meduje marinuota anties šlaunelė, saldžių
    bulvių pyrago draugijoje ir vyne virti
    burokėliai su raudonųjų serbentų upeliu
Desertas
  • Karamelėje virtas obuolys su kreminiais
    levandų sūrio ledais, išpieštas rausvojo
    biskvito sėklomis

 

Savo laiką paverskite nedidele švente sau ir kitiems!
Rezervuokite staliuką užpildę rezervacijos formą arba telefonu 8 693 63777

Kitos naujienos

Į viršų