Tai, kas reikalauja išmonės ir daug kruopštaus darbo, abejingų nepalieka… Todėl visus Jus kviečiame pasinerti į gero skonio avantiūrą, nes nuo liepos 27 d. debiutuoja naujasis penkių patiekalų degustacinis meniu!
Šaltas užkandis
- Rūkyto ešerio triufeliai ir džiovintų
spanguolių bei švelnaus sūrio duetas
Karštas užkandis
- „Sraigės darže“ – lietuviško ūkio sraigės,
gardintos keptų ridikėlių salotomis ir juodos
duonos trupiniais
Sriuba
- Šalta kreminė avokadų sriuba ir agurkų
drebučiai
Pagrindinis patiekalas
- Meduje marinuota anties šlaunelė, saldžių
bulvių pyrago draugijoje ir vyne virti
burokėliai su raudonųjų serbentų upeliu
Desertas
- Karamelėje virtas obuolys su kreminiais
levandų sūrio ledais, išpieštas rausvojo
biskvito sėklomis
Savo laiką paverskite nedidele švente sau ir kitiems!
Rezervuokite staliuką užpildę rezervacijos formą arba telefonu 8 693 63777