Naujas šventinis meniu

Meniu, įkvėptas šventinio laukimo džiaugsmo, bepradedančio  spausti šaltuko ir tikslo suburti Jus visus prie bendro stalo! Virtuvės elfai plušo visus metus, vartydami senus šeimininkių užrašus ir apimti prisiminimų bei nostalgijos sukūrė daugybę senų šeimos receptų interpretacijų, pritaikytų nūdienos skoniams!

Šventiniu laikotarpiu stebinsime ypatingo skonio jautienos liežuvio paštetu su karamelizuotais svogūnais bei krienų drebučiu, baravykais kvepiančiais barščiais, Jūsų pagyrų sulaukusiais kopūstų blyneliais, kurių taip laukėte. Na, o viską vainikuojanti anties šlaunelė gardinta svarainių padažu ir topinambų piure tikrai nepaliks abejingų.

P.S. vištelė viena akele matė mūsų desertų meistrą, kepantį aguonomis ir apelsinų cukruočiais kvepiantį keksą, kurį žadėjo patiekti su aguonpienio padažu…

Pasitikime šventes kartu, juk drauge laukti smagiau!

Kitos naujienos

Į viršų