Kaip jau įprasta, kiekviena šventė neapsieina be deserto. Mūsų konditerių komanda pasiruošus pagaminti desertus pagal įvairiausius Jūsų skonius. Gaminame nuo klasikinių tortų tokių kaip Napoleonas ar Medutis iki šių dienų mados klyksmo prancūziškųjų “Macarons”.
Tortų variacijos:
- Morkų tortas su apelsinais kvepiančiu kremu
- Raudonasis aksominis vakaras
- Citrininis tiramisu tortas
- Tortas “Medutis” su čiobrelių kremu ir braškių želė
- Maskarponės sūrio tortas su sezoninėmis uogomis
- Vyšnių, karamelės ir maskarponės sūrio trio kakavos biskvite
- Aguonų su plikytų obuolių kremu
- Džiovintų slyvų su baltojo šokolado putėsiais
- Tortas “Napaleonas” su karamelizuotomis morkomis
- Kreminio sūrio tortas su mėlynėmis
- Kreminio sūrio su paprikomis ir avietėmis
- Aguonų biskvito ir miežinės kavos dueto tortas su graikiniais riešutais
- Gaivus vasariškas tortas su naminiu jogurtu ir braškėmis
- Jogurtinis tortas su šilauogėmis
- Tortas “Voveraitė” su puraus sviesto – grietinėlės kremu bei lazdyno riešutais
- Šokoladinė palaima (šokoladinis muso tortas)
Kiti desertai:
- Sluoksniuotas desertas su šaltalankių kremu šampano taurėje
- Pieniškas braškių drebutis su šalavijų sėklomis ir karamelizuotomis kruopomis
- Kefyro drebutis su šalavijo sėklomis
- Varškės desertas su šeivamedžio želė ir biskvito trupiniais
- Sodraus juodojo šokolado kąsneliai su vyne virtomis morkomis
- Citrusiniai baltojo šokolado kąsneliai
- Prancūziškieji morengai “Macarons”
Sakoma, kad vienintelis būdas atsikratyti pyragaičio pagundos – jį suvalgyti!