Naujas degustacinis meniu

Tai, kas reikalauja išmonės ir daug kruopštaus darbo, abejingų nepalieka… Todėl visus Jus kviečiame pasinerti į gero skonio avantiūrą, nes nuo lapkričio 2 dienos debiutuoja naujasis penkių patiekalų degustacinis meniu!


Šaltas užkandis
  • Kapotos ir sūdytos lašišos duetas,
    žirnelių piurė patapytas,
    putpelės kiaušiniu ir lydekos ikrais išpuoštas
Karštas užkandis
  • Traškūs krepšeliai su ėriena ir saldžiarūgščiu burokėlių kremu
Sriuba
  • Cinamonu kvepianti antienos sriuba,
    saldžiąja bulve ir morkų spagečiais pastiprinta
Pagrindinis patiekalas
  • Baltasis Oto kepsnys žolelėse su obuolių sulčių terino, moliūgų kremo ir juodaisiais lęšiais įdaryto burokėlio kompanija. Viskas kvepės trumais…
Desertas
  • Migdolų riešutų plutele padengti kepti obuolių ledai,
    mėtinio biskvito trupiniais pamyluoti

 

Savo laiką paverskite nedidele švente sau ir kitiems!
Rezervuokite staliuką užpildę rezervacijos formą arba telefonu 8 693 63777

Kitos naujienos

Į viršų