Tai, kas reikalauja išmonės ir daug kruopštaus darbo, abejingų nepalieka… Todėl visus Jus kviečiame pasinerti į gero skonio avantiūrą, nes nuo lapkričio 2 dienos debiutuoja naujasis penkių patiekalų degustacinis meniu!
Šaltas užkandis
- Kapotos ir sūdytos lašišos duetas,
žirnelių piurė patapytas,
putpelės kiaušiniu ir lydekos ikrais išpuoštas
Karštas užkandis
- Traškūs krepšeliai su ėriena ir saldžiarūgščiu burokėlių kremu
Sriuba
- Cinamonu kvepianti antienos sriuba,
saldžiąja bulve ir morkų spagečiais pastiprinta
Pagrindinis patiekalas
- Baltasis Oto kepsnys žolelėse su obuolių sulčių terino, moliūgų kremo ir juodaisiais lęšiais įdaryto burokėlio kompanija. Viskas kvepės trumais…
Desertas
- Migdolų riešutų plutele padengti kepti obuolių ledai,
mėtinio biskvito trupiniais pamyluoti
Savo laiką paverskite nedidele švente sau ir kitiems!
Rezervuokite staliuką užpildę rezervacijos formą arba telefonu 8 693 63777