Naujas pavasario valgiaraštis

Sulaukę tikro ankstyvo pavasario, įkvėpti lengvo pavasario vėjo skubame atsinaujinti ir ruošiame Jums naujus nepamirštamus skonius.

Šį kartą Jus džiuginsime pavasarine šaltsriube su ridikėliais ir kiškio kopūstais, glazūruotais jautienos kukulaičiais, dviejų rūšių maltinukais iš močiutės senų receptų užrašų…

Tikros geros mėsos išsiilgusiems siūlysime sultingą brandintos jautienos antrekotą smidrų ir gruzdintų ridikėlių draugijoje, na o vaikams ir visiems pasiilgusiems vaikystės, ruošime nostalgiškus burokėlių sultimis nuspalvintus virtinius “ežiukus”.

Apie smaližius taip pat pagalvojome, todėl atnaujinome savo naminių ledų asortimentą rabarbarų ledais, o kur dar citrininis sūrio pyragas su anglies akcentais…

Galėtume vardinti ir vardinti, bet juk geriau vieną kartą paragauti, nei šimtą kartų išgirsti?

Visada laukianti svečiuose, Višta puode ♥

 

Kitos naujienos

Į viršų